Rydning af dødsbo Jylland

 Hurtigt, billigt & nemt

 Alle former for dødsboer ryddes

Ring nu 40954908

100% TILFREDSHEDS

GARANTI

HURTIG SERVICE

VI KLARER DET HELE

GRATIS TILBUD

GRATIS OG UFORPLIGTIGENDE

RING TIL OS

40954908

Dødsbo Jylland

Skal du have afviklet et dødsbo Jylland?

 

Gratis og uforpligtende tilbud – Ring allerede i dag.

Tlf: 22145912

Dødsbo ryddes Jylland – Alle dødsboer har interesse.

Dansk rydning rydder alle slags dødsboer i Jylland, alt fra Nordjylland til Sønderjylland.

Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på køb og rydning af dødsbo. Når vi rydder et dødsbo, fjerner vi alt lige fra tæpper til nedtagning af gardiner.

Skal du have hjælp til at få afviklet et dødsbo, så sidder vi klar til at hjælpe dig på alle ugens dage fra kl. 07.00-20.00 på tlf.: 40954908. Vi hjælper dig med vurdering og rydning af dødsbo i Jylland. Vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud.

 • Jylland
 • Østjylland
 • Midtjylland
 • Sydjylland (sønderjyllland)
 • Vestjylland
 • Fyn

 

Gratis og uforpligtende vurdering.

Hos Dansk Rydning laver vi altid et gratis og 100% uforpligtende tilbud på opkøb eller rydning af dit dødsbo i Jylland. Vores vurdering af hele dødsboet, tager som regel 30 minutter. Det er altid bedst at en pårørende/bobestyrer er i boet undervejs, da vores vurderingsekspert derfor har mulighed for at svare på spørgsmål såfremt der måtte opstå nogen. Derudover vil der også blive lavet en afstemning mellem os og dig, om hvilket ting der måtte skulle blive i dødsboet såsom hårde hvidevarer, gardiner, gulvtæpper osv.

 

Besigtigelse af dødsboet indenfor 24 timer.

Vi kommer som hovedregel altid ud og vurderer dødsboet indenfor 24 timer. Såfremt der ikke er specielle møbler i dødsboet, vil du kunne forvente at få et tilbud på rydningen med det samme. Vores vurdering er altid gratis, og du har derfor mulighed for at tænke over vores tilbud. Du skal bare være opmærksom på, at hvis dødsboet skal være ryddet indenfor få dage, har du en kort betænkningsperiode, for at det kan nå at blive ryddet.

 

Alle slags dødsboer ryddes i Jylland

Vi rydder alle slags dødsboer i Jylland, dette inkluderer også restboer, plejehjem og plejeboliger. Vi rydder alt fra almindelige lejligheder til store huse. Du behøver ikke tænke på hvor meget der skal ryddes i dødsboet i Jylland. Vi laver en totalrydning af dødsboet lige meget hvor tætpakket det er. Du behøver derfor ikke selv at ordne noget, inden vi påbegynder rydningen.

 

Når vi rydder dødsboet i Jylland er nedenstående inkluderet:

 • Rydning af hele dødsboet
 • Nedpakning af genstande
 • Sortering samt bortkørsel af affald.
 • Nedtagning af persienner, gardiner, gardinstænger mv
 • Fjernelse af tæpper
 • Afmontering samt fjernelse af hårde hvidevarer.
 • Rydning af loft- eller kælderrum
 • Rydning af skure og carporte

 

Vi overholder altid alle aftaler og tidsfrister når vi rydder dødsboer i Jylland. Der er ingen ekstra omkostninger undervejs. Vi aftaler alt om hvordan rydningen skal foregå, inden vi påbegynder vores arbejde. Du kan derfor trygt overlade rydningen af dødsboet til os. Har du spørgsmål undervejs eller kommer i tanke om en genstand af affektionsværdi i boet, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os.

 

Pris for rydning af dødsbo i Jylland

Prisen for en rydning varierer altid fra dødsbo til dødsbo. Prisen udregnes ud fra den gratis vurdering vi laver når vi besigtiger dødsboet. Det afhænger af hvor mange kvadratmeter dødsboet er på, samt hvor mange ting der er i det. Hvis der er værdigenstande i hjemmet, vil dette blive fratrukket prisen for rydningen. I nogle tilfælde findes der så mange værdigenstande i dødsboet, at I vil kunne sælge dødsboet, i stedet for at betale for at få det ryddet.

 

Opkøb af møbler

Udover tømning og rydning af dødsboer i Jylland opkøber vi også diverse effekter som designermøbler, sølvtøj, porcelæn, malerier og andre antikviteter. Vi opkøber altid møbler men dette afhænger hvilken træsort møblet er lavet. Vi opkøber som regel altid teak og palisander møbler til en god pris. Derudover opkøber vi diverse designmøbler af fx Børge Mogensen, H. C. Wegner, osv (kan ikke flere). Hvis du står og skal sælge nogle møbler, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 50652222 eller sende billeder af møbler til os på mail: Kontakt@danks-rydning.dk. Vi kan derfor hurtigt og nemt give dig en pris over telefonen.

 

Private ejendele

Når vi rydder et dødsbo, finder vi stort set altid private fotos og andre personlige ejendele. Disse ligges altid til side til pårørende efter endt rydning.

 

Rengøring af dødsboet

Hvis du ønsker at få rengjort dødsboet, så det står pænt når du skal overdrage nøglerne videre, kan Dansk rydning også stå for dette. Som standard laver vi altid en grov rengøring af dødsboet, hvor der fjernes spindelvæv, aftørring af borde samt en lettere fejning. Ønskes der en totalrengøring så dødsboet er lige til at sætte til salg eller opsige, rengøre vi gerne boet.

 

En total rengøring inkluderer:

 • Grundig vask af køkken samt køkkenelementer
 • Afkalkning af toilet og klinker
 • Vask af diverse gulve
 • Vinduespudsning

 

Vi påtager os alle former for dødsboer. Ingen dødsboer er hverken for store eller for små hos os.

Få et uforpligtende tilbud

Hvorfor skal du vælge os:

Gode priser   

Hurtig rydning

Gode anmeldelser

Skal vi ringe dig op?

Vores områder

Dødsbo Jylland 

Service 2

Service 3 

Service 4 

Kundeanmeldelser:  

“Kan klart anbefales”

“Hvis man står og skal have ryddet et dødsbo.” Thomas Aijo Dissing Bak

“Alle aftaler overholdt”

“Alle aftaler overholdt og personalet var søde og venlige. ” Anita Jensen 

“God service”

“God service ned styr på alt i forhold til rydningen, man er i trykke hænder hele vejen igennem” Alexander D R

“Topprofessionelt firma”

“Jeg vil bestemt anbefale dette firma til dem der står for afviklingen af et dødsbo.” Thomas 

Vil du have en gratis vurdering?

Dansk Rydning
Mandag – fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 08:00 – 16:00
Søndag Vi holder lukket

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig. Alle spørgsmål er velkomne!

Bliv ringet op

Indtast navn og telefon nr. og du vil blive kontaktet hurtigst muligt 

13 + 2 =

Call Now Button