Dødsbo Jylland

 Hurtigt, billigt & nemt

 Alle former for dødsboer ryddes

Ring nu 40954908

100% TILFREDSHEDS

GARANTI

HURTIG SERVICE

VI KLARER DET HELE

GRATIS TILBUD

GRATIS OG UFORPLIGTIGENDE

RING TIL OS

4095 4908

Rydning af dødsbo i Jylland

Skal du have afviklet et dødsbo Jylland?

Vi opkøber, tømmer og rydder alle slags dødsboer i jylland. Dansk Rydning har flere års erfaring med dødsboer. Vi kender markedsprisen og vi kan derfor tilbyde dig den bedste pris for rydning af dødsbo. Vi kommer ud og besigtiger dødsboet og giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på rydningen. Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på tlf.: 40954908 alle ugens dage fra kl. 07.00-20.00. Vi kan hjælpe dig med alt indenfor dødsboer.

100% gratis og uforpligtende tilbud.

Vi kommer ud og vurderer dødsboet, en dag der passer dig. Efter endt besigtigelse og vurdering, får du et gratis og uforpligtende tilbud med det samme. Hvis du takker ja tak til tilbuddet, laver vi en rydningskontrakt. Ved rydningskontrakten aftaler vi sammen med dig, hvordan rydningen skal foregå. Dette indebærer om hårde hvidevarer skal fjernes, gardiner nedtages, faste gulvtæpper skal fjernes med videre. På denne måde behøver du ikke at tænke yderligere over rydningen af dødsboet, da alt er aftalt og planlagt på forhånd.

Besigtigelse af dødsboet indenfor 24 timer.

Hos Dansk Rydning kommer vi altid ud og besigtiger samt vurderer dødsboet eller plejeboet indenfor 24 timer. En vurdering varer omkring 30 minutter og du behøver ikke selv at være til stede. Dog anbefaler vi altid at der er en pårørende tilstede, da vores mange års erfaring viser at der altid opstå spørgsmål undervejs, som vi kan svarer på. Du behøver bestemt ikke at ordne noget, inden vi ankommer. I Jylland er vores vurdering er altid 100% gratis og uforpligtende og du har derfor mulighed for at drøfte det efterfølgende med din familie. Du skal her dog være opmærksom på, at hvis du vil have ryddet dødsboet indenfor kort tid, er det altid bedst at vi ved det hurtigst muligt, så vi stadig kan nå at rydde det indenfor fristen.

Aller former for dødsboer ryddes i Jylland

 • Dødsbo
 • Rest bo
 • Konkursbo
 • Plejebolig
 • Plejehjem
 • Ældrebolig
 • Plejecente

Vi rydder alle slags dødsboer uanset deres alder, størrelse og værdi i hele Jylland:

Når vi rydder dit dødsbo behøver du ikke tænke på noget. Vi har aftalt og afstemt alt om hvad der skal ordnes, inden vi påbegynder rydningen. Du behøver bestemt ikke ordne noget i boet inden vi påbegynder rydningen og tømningen.

Når vi rydder dødsboet i Jylland er nedenstående inkluderet:

 • Rydning af hele dødsboet
 • Nedpakning af genstande
 • Sortering samt bortkørsel af affald.
 • Nedtagning af persienner, gardiner, gardinstænger mv
 • Fjernelse af tæpper
 • Afmontering samt fjernelse af hårde hvidevarer.
 • Rydning af loft- eller kælderrum
 • Rydning af skure og carporte

Dansk Rydning har flere års erfaring med at opkøbe, tømme og rydde dødsboer i hele Jylland og omegn. Du kan derfor være sikker på at alle aftaler og tidsfrister bliver overholdt undervejs.

Prisen for rydning af dødsbo i Jylland

Prisen for opkøb og rydning af dødsboer i Jylland varierer altid fra dødsbo til dødsbo. Intet liv og hjem er ens og det er et dødsbo heller ikke. Prisen udregnes når vi besigtiger og vurderer dødsboet. Prisen udregnes ud fra hvor mange kvadratmeter der er i boet, samt hvor tætpakket det er og hvor meget der skal ryddes. Hvis der er værdigenstande i dødsboet, vil vi trække det fra prisen for rydningen. Hvis der er så meget værdi i dødsboet, vil i derfor kunne sælge dødsboet til os og skal derfor ikke betale noget for rydningen.

Private ejendele.

Under vores rydning og tømning af dødsboet finder vi altid private ejendele såsom gamle fotografier. Dette ligger vi altid til side til jer efter endt rydning, så i har mulighed for at beholde det.

Rengøring af dødsboet.

Ønsker du at få rengjort dødsboet efter endt rydning, kan Dansk Rydning også klarer dette. Ved en totalrydning laver vi altid en grov rengøring bestående af aftørring af overflader, fjernelse af spindelvæv samt en lettere fejning af gulve. Vil du have rengjort af hele dødsboet, så det står rent og pænt når du skal overdrage nøglerne, kan vi ordne dette i samme ombæring som rydningen af dødsboet. Vi har et professionelt rengøringsteam, som ved lige præcis hvordan man gør alt skinnende og pænt. Du kan derfor være sikker på at hjemmet står rent, efter vi har ryddet og rengjort dødsboet.

En total rengøring inkluderer:

 • Grundig vask af køkken samt køkkenelementer
 • Afkalkning af toilet og klinker
 • Vask af diverse gulve
 • Vinduespolering

 

Vi påtager os alle former for dødsboer. Ingen dødsboer er hverken for store eller for små for os. . Få et uforpligtende tilbud

Hvorfor skal du vælge os:

Gode priser   

Hurtig rydning  

Gode anmeldelser

Skal vi ringe dig op?

Vores områder

Service 1 

Service 2

Service 3 

Service 4 

Kundeanmeldelser:  

“Kan klart anbefales”

“Hvis man står og skal have ryddet et dødsbo.” Thomas Aijo Dissing Bak

“Alle aftaler overholdt”

“Alle aftaler overholdt og personalet var søde og venlige. ” Anita Jensen 

“God service”

“God service ned styr på alt i forhold til rydningen, man er i trykke hænder hele vejen igennem” Alexander D R

“Topprofessionelt firma”

“Jeg vil bestemt anbefale dette firma til dem der står for afviklingen af et dødsbo.” Thomas 

Vil du have en gratis vurdering?

Dansk Rydning
Mandag – fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 08:00 – 16:00
Søndag Vi holder lukket

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig. Alle spørgsmål er velkomne!

Bliv ringet op

Indtast navn og telefon nr. og du vil blive kontaktet hurtigst muligt 

6 + 2 =

Call Now Button