Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dansk-rydning.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5840
Dødsbo Kolding | Dansk-rydning.dk

Dødsbo Kolding

 Hurtigt, billigt & nemt

 Alle former for dødsboer ryddes

Ring nu 40954908

100% TILFREDSHEDS

GARANTI

HURTIG SERVICE

VI KLARER DET HELE

GRATIS TILBUD

GRATIS OG UFORPLIGTIGENDE

RING TIL OS

4095 4908

Dødsbo Køb og rydning Kolding

Står du og skal have ryddet et dødsbo i Kolding?

Dødsbo købes Kolding, vi har mange års erfaring med opkøb, tømning og rydning af alle slags dødsboer i Kolding. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på køb af dødsbo Kolding eller rydning af dødsbo Kolding. Når vi rydder dødsboer laver vi en totalrydning, hvor vi fjerner alt lige fra gardiner til faste tæpper.

Hvis du står og skal have afviklet et dødsbo, så sidder vi klar til at hjælpe dig alle ugens dage fra kl. 07.00-20.00 på tlf.: 40954908 eller på mail: kontakt@dansk-rydning.dk. Vi hjælper dig med alt fra vurdering til opkøb og rydning af dødsbo i hele Jylland.

 

100% gratis og uforpligtende tilbud.

Vi laver altid et gratis og uforpligtende tilbud på opkøb og rydning af alle slags dødsboer i Kolding. En vurdering tager almindeligvis 30 minutter og vi giver dig et tilbud direkte efter endt vurdering. Du behøver ikke at ordne eller noget klar inden vi kommer, vi ser på dødsboet som det står. Det er altid bedst at der er en pårørende tilstede, da der ofte opstår spørgsmål undervejs som vores vurderingsekspert kan svare på løbende. Derudover vil der blive afstemt hvilket ting der måtte blive i dødsboet og hvilket vi skal fjerne såsom hårde hvidevarer, tæpper, gardiner med mere.

 

Besigtigelse af dødsboet indenfor 24 timer.

Vi kommer ud og besigtiger dødsboet indenfor 24 timer eller hvornår det måtte passe dig. Såfremt der ikke er helt unikke og specielle møbler i dødsboet, kan du forvente at modtage et tilbud med det samme. Hvis du takker ja til tilbuddet, laver vi en rydnings kontrakt, hvor vi noterer alt ned om hvordan rydnings forløbet foregår. Du kan derfor være tryg og rolig hele vejen undervejs. Du må også gerne tænke over vores tilbud og drøfte det med den resterende familie. Du skal dog være opmærksom på, at vi som regel bruger et par dage på rydningen. Vi anbefaler at du inden vurderingen, har besluttet dig om hvilket effekter i hjemmet du selv gerne vil beholde.

 

Alle former for dødsboer og plejeboer ryddes.

Dansk Rydning rydder og tømmer alle former for dødsboer og vurderingen er altid gratis uanset hvilket bo der er tale om, dette inkluderer også restboer, plejehjem og plejeboliger. Vi rydder alt fra små lejligheder til store huse. Der er ikke en rydning vi endnu ikke har kunne klare. Det eneste du skal tænke på inden rydningen påbegyndes er om der er effekter i dødsboet, som har affektionsværdi for familien. Vi laver altid en totalrydning af dødsboet uanset hvor tætpakket det er. Du behøver bestemt ikke selv ordne noget inden vi påbegynder rydningen.

 

Når vi rydder dødsboet i Kolding er nedenstående inkluderet:
 • Rydning af hele dødsboet
 • Nedpakning af genstande
 • Sortering samt bortkørsel af affald.
 • Nedtagning af persienner, gardiner, gardinstænger mv
 • Fjernelse af tæpper
 • Afmontering samt fjernelse af hårde hvidevarer.
 • Rydning af loft- eller kælderrum
 • Rydning af skure og carporte

 

Vi overholder altid alle aftaler og tidsfrister når dødsbo tømmes Kolding. Der er ingen ekstra omkostninger undervejs, prisen er altid som aftalt inden vi påbegynder rydningen. Vi aftaler og afstemmer alt omkring forløbet af rydningen, inden vi påbegynder vore arbejde. Du kan derfor være tryg gennem hele forløbet og overlade rydningen til os, uden at skulle have unødvendige bekymringer undervejs. Har du spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 40954908.

 

Hvordan foregår rydningen

De fleste der står og skal have afviklet et dødsbo, ser det som en stor byrde og mange tanker går igennem hovedet for en. Dette har vi fuld forståelse for og hjælper dig med at komme hele vejen igennem rydningen uden nogen form for bekymring. Nedenfor har vi samlet punkterne for hele forløbet af rydningen, så du kan få et overblik over det.

 

Rydningen forløb fra start til slut:

 • Vi aftaler en dag til at besigtige samt vurdere dødsboet
 • Vores vurderingsekspert vurderer dødsboet
 • Du modtager et tilbud direkte efter vurderingen
 • Du takker ja tak til tilbuddet og vi laver en rydnings kontrakt
 • Vi har nu aftalt hvordan hele rydningen foregår
 • Vi påbegynder rydningen
 • Vi kontakter dig ligeså snart vi er færdige med rydningen af dødsboet
 • Du er altid velkommen til at komme ud og besigtige dødsboet efter rydningen
 • Vi afleverer nøglerne til dig og du modtager en faktura

 

Pris for rydning af dødsbo i Kolding

Prisen for rydningen af dødsbo er meget varierende fra dødsbo til dødsbo, da der aldrig er et hjem der er ens. Det er derfor altid bedst at vi kommer ud og laver en vurdering af dødsboet, så du kan modtage et gratis og uforpligtende tilbud. Prisen afhænger af hvor mange kvadratmeter dødsboet er på samt hvor mange ting der er i det. Hvis der er værdigenstande i boet, laver vi et fratræk i prisen for rydningen. I nogle tilfælde er der så mange værdigenstande i dødsboet, at vi kan opkøbe hele dødsboet, så du derfor ikke skal betale for rydningen.

 

Private ejendele.

Når vi rydder dødsboer finder vi altid private ejendele som fx gamle fotografier eller nøgler. Dette ligger vi til side til de pårørende efter endt rydning.

 

Rengøring af dødsboet.

Hvis du ønsker at få rengjort dødsboet efter endt rydning, kan vi også klarer dette i samme ombæring. Vi laver dog altid en grov rengøring bestående af aftørring af overflader, fjernelse af spindelvæv samt en lettere fejning. Hvis du ønsker en hovedrengøring, så dødsboet står klar til salg eller opsigelse direkte efter, kan vi sagtens klare dette. Vi rengøre alt, så du ikke behøver selv at ordne noget.

 

En total rengøring inkluderer:

 • Grundig vask af køkken samt køkkenelementer
 • Afkalkning af toilet og klinker
 • Vask af diverse gulve
 • Vinduespudsning

 

Vi rydder alle former for dødsboer. Ingen dødsboer er for store eller for små for Dansk Rydning. Få et uforpligtende tilbud

Hvorfor skal du vælge os:

Gode priser   

Hurtig rydning  

Gode anmeldelser

Skal vi ringe dig op?

Vores områder

Service 1 

Service 2

Service 3 

Service 4 

Kundeanmeldelser:  

“Kan klart anbefales”

“Hvis man står og skal have ryddet et dødsbo.” Thomas Aijo Dissing Bak

“Alle aftaler overholdt”

“Alle aftaler overholdt og personalet var søde og venlige. ” Anita Jensen 

“God service”

“God service ned styr på alt i forhold til rydningen, man er i trykke hænder hele vejen igennem” Alexander D R

“Topprofessionelt firma”

“Jeg vil bestemt anbefale dette firma til dem der står for afviklingen af et dødsbo.” Thomas 

Vil du have en gratis vurdering?

Dansk Rydning
Mandag – fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 08:00 – 16:00
Søndag Vi holder lukket

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig. Alle spørgsmål er velkomne!

Bliv ringet op

Indtast navn og telefon nr. og du vil blive kontaktet hurtigst muligt 

2 + 11 =

Call Now Button